Nooit met meer uw knieën tegen het deurtje botsen…

Innovatief instapbad met vouwdeur voor makkelijke instap.

Foto:
Unieke vouwdeur.

Deventer, 19 Maart 2024 /EZPress/ – Nooit met meer uw knieën tegen het deurtje botsen…
De meeste instapbaden hebben een deurtje dat naar binnen opendraait. Het is vaak lastig te openen wanneer u nog in bad zit. U staat zelf in de weg bij het opendraaiende deurtje en de kans is groot dat het deurtje tegen uw knie of voet botst bij het openen !


Met dit nieuwe modern vormgegeven zitbad kunt u altijd prettig in en uitstappen. Dit instapbad, type Vide, is namelijk voorzien van speciale vouwdeur. Omdat de fraaie glazen deur op een speciale manier scharniert is er meer ruimte binnen in het bad. Daardoor kan het deurtje makkelijk open.

Verder heeft dit bijzondere instapbad heeft een hoogwaardige en luxe afwerking met afgeronde zijwanden en fraaie sierlijsten. Er is ook goed nagedacht over andere gebruiksdetails, zoals het speciale zitvlak met hygiëne gleuf en ergonomische vormgeving.

zitbad instap zitvlak

Om het zitbad helemaal af te maken zijn diverse opties beschikbaar zoals een in de badrand ingebouwde mengkraan/douchekop of een hydro-massage systeem.

Badzeker voor levensloopbestendig badderen. 

Badderen is erg goed voor mensen, het zorgt voor rust en ontspanning en is heilzaam voor spieren en gewrichten.

Wilt u een levensloopbestendige badkamer, dan is er tegenwoordig ruim keus op het gebied van sanitair. Laat u gratis en vrijblijvend inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *